top of page

Made in Oost-vlaanderen


Artikel Made in Oost-Vlaanderen.

Projectontwikkelaar Batoka uit Zelzate is opgericht in 2006 en heeft naar het zeggen van zaakvoerder Geert Verbiest (foto) een heel eenvoudige missie. “Wij willen als gespecialiseerde en onafhankelijke projectontwikkelaar met een ruime expertise op de Belgische vastgoedmarkt uitblinken in de ontwikkeling van vastgoed”, geeft hij aan.

Batoka legt zijn focus op residentiële projecten, maar heeft naast het uitstippelen van projecten op commerciële binnenstedelijke gebieden, ook een bijzondere kijk op de renovatie en ontwikkeling van KMO zones. “Hierbij houden we steeds vast aan onze reputatie als integere, dynamische en innovatieve onderneming”, geeft Geert Verbiest aan. “Met duurzame materialen, respect voor de bestaande architectuur en de authenticiteit van de gebouwen willen we ook in renovatie onze stempel drukken.”

Momenteel is Batoka in Zelzate in een discussie verwikkeld met de buurtbewoners van de Karnemelkpolder, want die protesteren tegen de uitbreiding van de daarnaast gelegen kmo-zone.

“De uitbreiding is nochtans ennkel maar positief voor Zelzate”, liet Geert Verbiest in Het Nieuwsblad optekenen. “Er is in Zelzate dringend meer ruimte nodig voor ondernemers want de huidige infrastructuur is voor bedrijven verouderd. Ondernemerschap verdient een duwtje in de rug met nieuwe en moderne gebouwen waar jonge en dynamische ondernemingen hun ding kunnen doen.”

De site is 4,5 hectare groot en biedt ruimte aan een 15 tal kleine & middelgrote ondernemingen. De combinatie van de centrale ligging, de nabijheid van belangrijke invalswegen en een lage instapprijs plaatst deze ontwikkeling naar het zeggen van Geert Verbiest in een uniek en exclusief kader.

Bron: http://www.madeinoostvlaanderen.be/nieuws/projectontwikkelaar-batoka-mikt-op-uitbreiding-kmo-zone-in-zelzate/


Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page