Rioleringswerken opgestart project Goldstar

November 10, 2017

Deze week werden de rioleringswerken opgestart voor het project "Goldstar" te Gent. “Goldstar” is een kleinschallig nieuwbouwproject bestaande uit 3 exclusieve herenhuizen met zuidgeoriënteerde stadstuintjes op 1,4 km van het Gravensteen. Met het project Goldstar wenst Batoka een doelgroep te bereiken die op zoek is naar een tijdloze, ruime en energiezuinige woning met een aangenaam stadstuintje (+-46m2) . Om een zo attractief mogelijke woonbelevingen te creëren leggen we de nadruk op licht door te werken met grote raampartijen in de achtergevel en een riante bewoonbare oppervlakte van 160 m2. Elk herenhuis zal beschikken over 3 à 4 slaapkamers en een aanzienlijke bergruimte voor fietsen op het gelijkvloers. De gekozen architectuur houdt langs de ene kant rekening met de historische bebouwing maar omvat tegelijkertijd de laatste, moderne technieken. Dit zorgt voor een hedendaags woonervaring in een historische verpakking. De combinatie van de centrale ligging, het tijdloos design en het beperkte aanbod nieuwbouwwoningen in de Gentse binnenstad maakt dit project uniek.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts

November 22, 2019

October 17, 2019

September 5, 2019

September 3, 2019

Please reload

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square