top of page

Rioleringswerken opgestart project Goldstar

Deze week werden de rioleringswerken opgestart voor het project "Goldstar" te Gent. “Goldstar” is een kleinschallig nieuwbouwproject bestaande uit 3 exclusieve herenhuizen met zuidgeoriënteerde stadstuintjes op 1,4 km van het Gravensteen. Met het project Goldstar wenst Batoka een doelgroep te bereiken die op zoek is naar een tijdloze, ruime en energiezuinige woning met een aangenaam stadstuintje (+-46m2) . Om een zo attractief mogelijke woonbelevingen te creëren leggen we de nadruk op licht door te werken met grote raampartijen in de achtergevel en een riante bewoonbare oppervlakte van 160 m2. Elk herenhuis zal beschikken over 3 à 4 slaapkamers en een aanzienlijke bergruimte voor fietsen op het gelijkvloers. De gekozen architectuur houdt langs de ene kant rekening met de historische bebouwing maar omvat tegelijkertijd de laatste, moderne technieken. Dit zorgt voor een hedendaags woonervaring in een historische verpakking. De combinatie van de centrale ligging, het tijdloos design en het beperkte aanbod nieuwbouwwoningen in de Gentse binnenstad maakt dit project uniek.

Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page