top of page

The word is out... Batoka lanceert Triphon bedrijvenpark - betaalbare bedrijfsunits Zelzate


Batoka realiseert in Zelzate T R I P H O N | B E D R I J V E N P A R K . Het project heeft een oppervlakte van 4,5 hectare, waarvan er 13500 m² zal worden bebouwd met 56 loodsen. De oppervlaktes van de loodsen variëren vanaf 129 m² tot 1500m². In eerste fase omvat dit project 16 modulair geschakelde bedrijfsunits met elk een oppervlakte van 221,4 m² . De loodsen worden op grond gebonden terrein gebouwd, dat naast de samenvoegbaarheid in oppervlakte ook de combinatie van een unit met kantoor of bedrijfswoning aanbiedt. Op die manier komt T R I P H O N tegemoet aan de vraag van ondernemingen op zoek naar een betaalbare bedrijfshuisvestiging. Prijzen starten vanaf 188 190 EUR voor 221.4 m² in tweede fase worden er ook kleinere units aangeboden vanaf € 130 000. De bedrijfsunits worden opgetrokken uit duurzame, functioneel en esthetisch verantwoorde materialen. T R I P H O N legt naast zijn focus op functionaliteit ook sterk de nadruk op energiezuinigheid en aandacht voor brandveiligheid. Er wordt gekozen voor een tijdloze architectuur afgewerkt met mooie materialen. T R I P H O N | B E D R I J V E N P A R K wordt ondergebracht in een parkachtige omgeving met een mooi aangelegde groenzone, met waterpoel en bomen. De bouw van de loodsen start deze zomer, de eerste ingebruikname van de loodsen is voorzien voor begin 2019. Meer info op www.ikzoekeenloods.be

Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page