top of page

Acerca de

20180623_batoka_01_fase3.jpg
skyline zwart.jpg
Logo batoka nieuw.png

M O V E      T O     W H A T     M O V E S    Y O U

Of het nu gaat over een bedrijfspand, woning of een studentenkot... Wij brengen onze klanten in beweging en vinden het een erezaak om deel te zijn van elke klant zijn "move". Onze missie is even eenvoudig als ambitieus: uitblinken in het ontwikkelen, bouwen en beheren van vastgoed. Deze missies realiseren we met 3 bedrijven. Elk bedrijf heeft zijn eigen identiteit en is onlosmakelijk verbonden door de drijfveer en passie van dezelfde mensen die deze bedrijven runnen.

 

 

Als gespecialiseerd en onafhankelijk projectontwikkelaar beschikt Batoka over een ruime expertise op de Belgische vastgoedmarkt. We leggen onze focus op residentiële projecten. Naast het uitstippelen van projecten op commerciële binnenstedelijke gebieden hebben we ook een bijzondere kijk op de ontwikkeling van KMO zones. Hierbij houden we steeds vast aan onze reputatie als integere, dynamische en innovatieve onderneming.

 

 

Riverroad is een bouwonderneming met meer dan 20 jaar ervaring. 95% Van onze projecten worden in eigen beheer door Riverroad gebouwd en gecoördineerd, dit is meteen ook onze grootste troef want op die manier behouden we de controle op het beheer van de bouwkosten.  De renovatieprojecten worden gekenmerkt door respect voor de bestaande architectuur en het gebruik van duurzame materialen die de authenticiteit van de gebouwen garanderen. De nieuwbouwprojecten staan garant voor innovatie en leveren een hoogwaardige bijdrage aan de omgeving door onderscheidende architectuur. Met meer dan 20 jaar ervaring als allround bouwonderneming beschikt Riverroad over veel knowhow in het bouwen van vastgoed & bouwcoördinatie.

Meer weten

 

 

Met O my kot realiseren en beheren we studentenverblijven in Gent. We willen vooral "Wijze" koten maken in een veilige en toffe omgeving waar elke student een onvergetelijke studententijd kan beleven. Onze gebouwen zijn karaktervolle panden in het hartje van Gent, die met veel oog voor het behoud van authenticiteit verbouwd zijn en waarbij we brandveiligheid en woonkwaliteit hoog in het vaandel dragen. 

Meer weten

Logo omykot.png
logo Riverroad nieuw.png
bottom of page